// only needs to be called once

DSOA hangosító rendszerek akkor lépnek működésbe, amikor egy vészhelyzet esetén ki kell üríteni az épületet. Ilyen esetben elengedhetetlen, hogy az épületben rekedt embereket tiszta és egyértelmű utasítások segítsék a menekülésben. Ennek hiányában könnyen kialakul a pánik, amely egy tűzeset során könnyen tragédiához vezethet.

Az általunk kínált hangosító rendszerek arra is képesek, hogy a védett objektumon belül csak egy kisebb területen szólaljanak meg az utasítások, amellyel így szelektív kiürítés is lehetővé válik.

Moduláris felépítés

A SPIE AGIS Fire & Security által kínált hangosító rendszerek moduláris felépítésüknek köszönhetően szinte bármilyen beltérbe telepíthetőek. Kíváló hangminőségüknek köszönhetően rendszereink a legnehezebb körülmények között is megállják a helyüket. A vészhelyzetben történő alkalmazás mellett ugyanezen  rendszer alkalmas reklámok és információk továbbítására is, amely további üzleti hasznot hoz vállalkozása számára.

A vállalatunk által kínált hangosító rendszerek nagyszerű hangminőséget produkálnak. Ezek a rendszerek a beépíthető indukciós hurok technológiának köszönhetően a siketek és nagyothallók számára is lehetővé teszik a vészhelyzetben akár életmentő utasítások jó minőségű fogadását. A magyar piacon az évek során felhalmozott tapasztalat, tudás, valamint a kíváló minőségű termékek kínálata garancia arra, hogy biztonsági igényeire a SPIE mindig a legjobb egyénre szabott megoldást tudja szállítani.

Egyedi biztonságtechnikai megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk

Információ

VID Fire Kill vízköddel oltó rendszer

Az alacsony nyomású vízköddel oltó berendezés a hasonló termékek között egyedülállóan oldalfali szórófejes megoldásokkal is rendelkezik az LH és OH kockázati kategóriákban a függő pozíciójú szórófejek mellett. 

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák. Hozza meg Ön is a legjobb döntést a biztonságot érintő kérdésekben!

Tovább

Kövessen minket

Kapcsolat

SPIE AGIS Fire & Security Kft.
Montevideo utca 3/A 
1037 Budapest 
e-mail: agis.hu@spie-agis.com

Tel. +36 (1) 430-3700
Fax. +36 (1) 453-0358

 

ÉRDEKLŐDÉS

Érdeklődés (felugró)

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!

Név(*)
Kérjük töltse ki!

E-mail(*)
Kérjük töltse ki érvényes e-mail címmel!

Vállalat(*)
Kérjük töltse ki!

Telefon(*)
Kérjük töltse ki!

Település(*)
Kérjük töltse ki!

Termékcsoport(*)
Kérjük töltse ki!

Kérjük töltse ki az összes mezőt!

Send